Praktijk voor systeemtherapie

Behandeling, coaching en mediation voor ondernemers MKB en ondernemende mensen!

"Persoonlijk en Pragmatisch"

Bedrijfsdiensten


Psychologische hulp | coaching | mediation 

Toegepaste psychologie gaat over het managen van motivatie van medewerkers en het verbeteren van de samenwerking ten dienste van de klant. Leer menselijk gedrag en samenwerkingsprocessen beïnvloeden. Los samenwerkingsvraagstukken op, prikkel de motivatie van medewerkers, verbeter de resultaten door goede begeleiding en het voeren van functioneringsgesprekken. Ontwikkel de optimale communicatieve vaardigheden, ook in moeilijke situaties zoals bij conflict, slecht nieuwsgesprek. Bouw aan een persoonlijke en functionele relatie met je medewerkers door de juiste houding en bejegening. Zodat jij de beste leider wordt voor jouw team!

Voor:

  • persoonlijke ondernemersvragen (privé, relatie en gezin)
  • ondernemers coaching
  • mediation bij (dreigend) conflict
  • familie bemiddeling bij familiebedrijven 

Lees de onderwerpen op Zakelijk!

Ervaringen

Meer dan 30 jaar ervaring. Psychologische diensten voor particulieren en bedrijven : behandelaar coach, relatietherapeut, familiebemiddelaar, mediator.

Corona-veilige praktijk

De praktijk is volledig aangepast volgens de vigerende veiligheidsvoorschriften: ✓3 meter afstand tussen ons ✓plexiglas scherm  ✓dagelijkse reinigingsmaatregelen

Video-sessies mogelijk

Een video-afspraak via Skype of FaceTime is ook mogelijk.

Coaching. Directheid en openheid

Door Leen zijn directheid en openheid voelde ik gelijk een klik. Hij stelde zijn ideeën altijd ter discussie en gaf me een gevoel van gelijkwaardigheid en eindelijk de erkenning waar ik al zo lang naar zocht. Het leverde me veel op om nu eens mijn eigen behoeften te ontdekken.

relatietherapie. Waardevolle inzichten

Leen heeft ons belangrijke en waardevolle inzichten gegeven over patronen in ons gedrag, niet alleen in onze relatie maar ook in de relatie tot onze familie en op het werk. Door de prettige omgeving en rustige, vriendelijke opstelling van Leen voelden we ons snel vertrouwd.

relatietherapie. Heerlijk, eerlijk, warm!

Hartelijk, eerlijk en warm. Goede handvatten gekregen. In nood konden we snel terecht. Heel fijn!

coaching. Niet zweverig

Leen is een geduldige, vriendelijke man die makkelijk benaderbaar is. Hij is niet zweverig, kan goed analyseren en snel benoemen waar de knelpunten zitten. Hij durft te confronteren,  maar doet dat met respect. Leen wist altijd waar we het in het vorige gesprek over hebben gehad.

relatietherapie. Alles op een rijtje gekregen

Fijn om met hulp van Leen alles weer op een rijtje te krijgen. Dat hij je gevoelens zonder je eigen emotie kan verwoorden. Hij geeft duidelijk aan wat zijn mogelijkheden zijn en overlegt over eventuele vervolgstappen met betrokken partijen. 

Coaching. Nuchtere blik & warme empathie

Het was voor mij heel makkelijk om de klik met Leen te maken. Zijn nuchtere blik, warme empathie en zijn natuurlijke en transparante manier van doen maakten dat ik me meteen bij hem op m'n gemak voelde. Daarbij let hij heel scherp op en legt de vinger op de zere plek. 

.