Wat zeggen cliënten?

Lees de referenties en onderzoek of mijn werkstijl ook bij jou past.

Wij hadden snel een afspraak en boekten na het eerste gesprek al direct vooruitgang.

Coaching. Directheid en openheid

Door Leen zijn directheid en openheid voelde ik gelijk een klik. Hij stelde zijn ideeën altijd ter discussie en gaf me een gevoel van gelijkwaardigheid en eindelijk de erkenning waar ik al zo lang naar zocht. Het leverde me veel op om nu eens mijn eigen behoeften te ontdekken.

relatietherapie. Waardevolle inzichten

Leen heeft ons belangrijke en waardevolle inzichten gegeven over patronen in ons gedrag, niet alleen in onze relatie maar ook in de relatie tot onze familie en op het werk. Door de prettige omgeving en rustige, vriendelijke opstelling van Leen voelden we ons snel vertrouwd.

coaching. Niet zweverig

Leen is een geduldige, vriendelijke man die makkelijk benaderbaar is. Hij is niet zweverig, kan goed analyseren en snel benoemen waar de knelpunten zitten. Hij durft te confronteren,  maar doet dat met respect. Leen wist altijd waar we het in het vorige gesprek over hebben gehad.

relatietherapie. Alles op een rijtje gekregen

Fijn om met hulp van Leen alles weer op een rijtje te krijgen. Dat hij je gevoelens zonder je eigen emotie kan verwoorden. Hij geeft duidelijk aan wat zijn mogelijkheden zijn en overlegt over eventuele vervolgstappen met betrokken partijen. 

Coaching. Nuchtere blik & warme empathie

Het was voor mij heel makkelijk om de klik met Leen te maken. Zijn nuchtere blik, warme empathie en zijn natuurlijke en transparante manier van doen maakten dat ik me meteen bij hem op m'n gemak voelde. Daarbij let hij heel scherp op en legt de vinger op de zere plek. 

gezinstherapie. Zeer inlevend

Leen heeft ervoor gezorgd dat wij de problemen in zowel onze relatie als gezin konden oplossen. Na elke sessie kregen wij nieuw inzicht in onze verhouding tot elkaar. Dat heeft onze band versterkt. Ik vond zijn werkwijze zeer inlevend.

Coaching. Duidelijke, resultaatgerichte opdrachten

Prettige en vriendelijke aanpak. Opdrachten die echt geholpen hebben.  

Coaching. Rustig en kalm, maar zeker ook confronterend

Door Leen zijn kalme energie voelde het direct goed. Hij helpt bij het analyseren van je problemen en confronteert je daar soms mee, maar op een zachte en respectvolle manier, zodat je er verder aan kan werken. Ik heb de gesprekken als fijn en zeer effectief ervaren.

Bereikbaarheid van de praktijk

Mijn praktijk bevindt zich aan de Röntgenlaan in Zoetermeer in de wijk Rokkeveen, Houtwijk en is goed bereikbaar vanuit Den Haag (Leidschenveen, Ypenburg, Voorburg), Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek), Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Delft, Pijnacker, Nootdorp, Leiden, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda en Nesselande (Rotterdam).