Relatietherapeut Bergschenhoek |Ervaren relatietherapeut

Relatietherapeut Bergschenhoek |Ervaren relatietherapeut

Mogelijk vinden jullie het prettig vanwege jullie privacy niet in Bergschenhoek (Lansingerland) maar om in Zoetermeer relatietherapie te krijgen. Mag ik me aan jullie voorstellen? Ik ben een senior relatietherapeut. 

Graag stel ik me aan jullie voor

Je kiest voor een geregistreerd relatietherapeut /systeemtherapeut en senior lid  NVRG ( De Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie) en ik help ruim 100 stellen per jaar in mijn praktijk in Zoetermeer.

Het intakegesprek

Het is belangrijk dat we een goede klik hebben. Daarom zet ik me graag in om jullie goed te ontvangen en persoonlijk te leren kennen. In het intakegesprek ervaren jullie direct mijn werkstijl. We evalueren ieder gesprek en als het bevalt mogen jullie natuurlijk direct na onze kennismaking een vervolgafspraak maken. Maar neem gerust de tijd om eerst thuis te overleggen of het goed voelt om bij mij door te gaan.

In het intakegesprek zijn we al direct actief bezig met oplossingen vinden en geef ik direct concrete tips en oefeningen. Door mijn ervaring help ik jullie direct met een heldere analyse van jullie situatie en de gerezen knelpunten en geef veel feedback tijdens ons gesprek en vraag jullie reactie  In een veilig gestructureerde en ontspannen sfeer kunnen zaken die thuis niet makkelijk te bespreken waren alsnog goed ter tafel komen. Zo creëren we samen een geïnspireerd gespreksklimaat met ruimte voor speelsheid en plezier. Ik rijk actief inzichten aan die direct toepasbaar zijn. We werken doelgericht aan communicatieverbeteringen. En verbinden jullie relatievragen ook aan jullie geloofsovertuiging. Omdat dit steun en hernieuwde verbinding kan geven.

Of wil je eerst een individueel gesprek?

Het besluit tot relatietherapie is voor iedereen een “proces’ voordat je beiden overtuigt bent van professionele hulp.Ik hoor vaker " Dit moeten we toch zelf op kunnen lossen!”. We maken kennis en kijken wat de beste strategie is om met je partner om te gaan en hem/ haar alsnog te betrekken bij relatietherapie

De resultaten

Door mijn ervaring en specialisme in relatietherapie boeken we over het algemeen al na een intakegesprek of in enkele sessies hoopvolle verbeteringen. Zo duurt relatietherapie gemiddeld 5 tot 6 gesprekken. 


Meer weten over specifieke mogelijkheden? lees over de vele onderwerpen onder " Relatietherapie" die voor jullie van toepassing kunnen zijn.


De praktijk voor relatietherapie / systeemtherapie Bergschenhoek-Zoetermeer bevindt zich 15 minuten rijden vanaf Zoetermeer .


relatietherapeut-Bergschenhoek-Lansingerland-Zoetermeer

systeemtherapie | relatietherapie | gezinstherapie| mediation familiebedrijven Zoetermeer, Lansingerland

senior relatietherapeut lid NVRG. En krijg direct hulp bij ervaren relatietherapeut in Bergschenhoek, Lansingerrland, Zoetermeer

Relatietherapie Bergschenhoek- Lansingerland-Zoetermeer