Relatietherapie Berkel en Rodenrijs | senior relatietherapeut en gezinstherapeut | lid NVRG

Relatietherapie Berkel en Rodenrijs | senior relatietherapeut en gezinstherapeut | lid NVRG

Deskundige hulp door senior relatietherapeut

Ik ben senior Relatietherapeut en met ruim 30 jaar GZ-ervaring help ik jaarlijks meer dan 100 stellen. Registertherapeut NVRG. Wil j meer weten over mijn werkstijl?

Graag vertel ik wat meer over mij | de referenties | en Relatietherapie de mogelijkheden voor je relatievragen.

Mijn persoonlijke werkstijl

  • gastvrij en ontspannen ontvangst
  • direct en met humor
  • ik werk niet met lijstjes maar ga voor de persoonlijke ontmoeting
  • gestructureerde begeleiding
  • ik denk niet in beperkingen maar in mogelijkheden
  • cultuur van feedback
  • hoge effectiviteit door senior relatietherapeut

Je keuze voor een ervaren relatietherapeut

Ik ben all-round opgeleid. Lees meer over mijn opleidingsachtergrond. Systeemtherapie | Contextuele systeemtherapie | EFT ( Emotion Focused Therapy) of over specifieke onderwerpen zoals partner met Autisme / Asperger, ADHD, persoonlijkheidsstoornis / narcistische persoonlijkheid / borderline


Ondernemers Berkel en Rodenrijs

Ik help particulieren, maar zie regelmatig ondernemers-stellen. Ben jij ondernemer dan is het fijn om te weten dat ik zelf ondernemer ben en een ondernemers-achtergrond heb. En kan zeggen dat ik veel ervaring heb met de ondernemers-cultuur en mentaliteit in zeer diverse branches.  Ik snap deze wereld en heb snel een goede samenwerking en kan op tempo de juiste adviezen geven. Lees ook verder op Relatietherapie voor ondernemers-stellen.


Werkgebied Berkel en Rodenrijs / Zuid Holland

Cliënten vinden mij in de omgeving van Berkel en Rodenrijs:

Zoetermeer | Voorburg | Leidschendam | Ypenburg | Leiderdorp | Leidschenveen | Nootdorp | Pijnacker | Bergschenhoek| Delft | Boskoop | Waddinxveen | Moerkapelle

Heb je relatievragen?

Ik geef je graag een eerste advies over je relatie

Ja ik wil overleg over mijn relatie
relatietherapeut Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland