Perspectief Zoetermeer

Praktijk voor relatietherapie en gezinstherapie

Neem contact op

Referenties

Relatietherapie/12.09.2017, relatietherapie

In korte tijd werd duidelijk

“waar ons probleem lag”

 

Leen heeft ons in korte tijd duidelijk gemaakt waar ons probleem lag en zijn hem hiervoor dankbaar.

Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

 

Familiebemiddeling/31.05.2017, relatietherapie

Ontspannen sfeer

“En de ruimte om te zeggen wat je wil.”

Door de gesprekken met Leen hebben we allebei een spiegel voor gehouden gekregen en op die manier gezien waar we zelf verbeteringen in onze relatie konden aanbrengen.

Werk/16.03.2017, coaching

Goede sfeer, maar wel to the point.

“duidelijk een lijn”

Leen heeft mij, na mijn burn-out, in enkele gesprekken goed op weg geholpen om de huidige situatie te verbeteren maar vooral om toekomstig stappen te kunnen blijven zetten. Hij gaat hierbij zorgvuldig te werk en merkt goed op wanneer hij welke snaar bij iemand moet raken. Soms begrip, soms confronterend maar altijd gericht op langdurig herstel. Via deze weg wil ik hem nogmaals voor deze gesprekken bedanken! 

Werk/24.02.2017, coaching

Snel en prettig.

“Was erg op mijn gemak.”

Gesprekken waren zeer positief ondanks dat de onderwerpen soms vervelend waren maar goed dat was ook de rede waarom ik hulp nodig had. Ben erg blij dat ik mij nu weer 100% voel en terug denkende aan de adviezen verwacht ik niet in de zelfde valkuilen te lopen.

Werk/15.02.2017, coaching

Heel prettig!

“Het gevoel dat je met iemand praat met verstand van het ondernemerschap.”

Leen is een rustig persoon, die goed naar je kan luisteren. En die met een tekening eerst alles in kaart brengt, zodat er bij elke sessie onderwerpen direct weer te begrijpen zijn. Hij helpt je zoeken naar oplossingen, in mijn geval had ik die voor een deel maar zocht ik daar nog bevestiging voor bij hem.

Relatietherapie/29.01.2017, relatietherapie

Lage drempel

“In oplossingen denken”

Leen is iemand die je op je gemak stelt, de drempel is laag. Speelt goed in op de dingen die je vertelt, en maakt dat je zelf ook verder gaat vertellen/denken. Dat is prettig, maakt dat je zelf ook in oplossingen kunt gaan denken.