Over mij

Over mij

Ervaren systeemtherapeut | relatietherapeut| individuele behandeling|coaching|gezinstherapie

Door mijn brede ervaring van ruim 30 jaar als behandelaar in de GGZ aan zowel volwassenen als  jongeren kan ik snel schakelen en kan ik ook hulp bieden bij complexe situaties. Zowel bij vragen naar individuele behandeling en coaching als bij vragen naar relatietherapie en gezinstherapie.

Snel een afspraak en de hulp die goed aansluit bij jouw/jullie hulpvraag

Graag vertel ik je meer over mijn visie en werkstijl

Mijn werkstijl is systeemtherapeutisch en oplossingsgericht.

Ik werk niet met lijstjes, maar ga voor dialoog en de juiste inzichten. Praktisch toepasbaar, waar je direct wat mee kan. Gastvrij en in een open en ontspannen sfeer, waarin alles gezegd kan worden. In het intakegesprek zijn we direct hard aan het werk en geef ik feedback en analyses en leg logische verbanden zodat we snel toewerken naar de gewenste inzichten. Je hoeft het dus niet allemaal zelf te bedenken. Ieder gesprek is goed voorbereid en ik werk doelgericht en geef leiding aan ons gesprek. Ik heb de wijsheid niet in pacht, maar heb wel bruikbare ideeën. inzichten hebben pas zin als deze toepasbaar zijn.  Ik stel géén diagnoses, maar ben oprecht geïnteresseerd in wie jij bent “buiten” je klacht en wat je kwaliteiten en successen zijn. Want juist jouw/ jullie eerdere oplossingen geven de werkbare aanwijzingen over hoe je de problemen nú op kunt lossen. We werken geïnspireerd en met diepgang, maar ik hou ook van humor, spontane ingevingen en speelse uitdaging. Want humor relativeert en opent de deur naar de beste oplossingen. Ik werk in een open cultuur van feedback zodat ik goed aansluit bij jouw /jullie vragen. En zo haal je het beste uit mij én uit onze samenwerking!

Direct, Transparant en met Humor

Mijn missie

  • Flexibel. mijn missie is kwaliteit leveren door een vraaggerichte en flexibele houding 
  • Vraaggericht. sluit aan bij de hulpvraag en doe op tempo voorstellen die direct toepasbaar zijn
  • Toepasbaar. want de beste psychologische hulp is begrijpelijk en toepasbaar. Ik blijf me ontwikkelen in mijn vakgebied
  • Cultuur van feedback. We evalueren elk gesprek kort hoe onze samenwerking verloopt en daarbij sta ik net zo ter discussie
  • Leren.en ik leer graag van mijn fouten en onhandigheden om mijn werk verder te verfijnen, waardoor jij van mij de beste therapeut / coach maakt!


Effectiviteit van de relatietherapie, behandeling en coaching

Door mijn ervaring en deskundige hulp kan de duur van de behandeling / coaching over het algemeen zeer kort zijn. Zo sluiten we vaak weer af na gemiddeld 5 tot 6 gesprekken.

Lees verder de referenties.


Want door goede samenwerking in een cultuur van gelijkwaardigheid en feedback komen we tot de beste oplossingen

Wil je overleg over behandeling, coaching, relatietherapie?

Neem gerust vrijblijvend contact op en krijg direct advies

Overleg over jouw hulpvraag.
Individuele behandeling | coaching | relatietherapie en gezinstherapie