Medewerkers

Medewerkers

Wanneer een coach zoeken?

“ Van mijn werkgever heb ik een scholingsbudget en wil dit graag gebruiken voor mijn persoonlijke ontwikkeling”.  “ Ik heb klachten van overspannenheid en wil burn-out voorkomen door tijdig in te grijpen Mijn werkgever wil mij hier graag in bijstaan”. “ Er is veel verandert in mijn bedrijf, of misschien ben ik verandert? Daarom wil ik onderzoeken wat mijn knelpunten zijn met de organisatie en hoe ik met mijn frustraties om kan gaan”. “ Ik zeg te makkelijk " Ja" en laat teveel over me heen lopen. Ik wil assertiever worden en mijn eigen belangen beter behartigen”.


Wat doen we in jouw coaching traject?


1. Het intakegesprek en onze match

We starten met een intakegesprek en zorgen voor een goede match. De kennismaking is een persoonlijke ontmoeting waarin we jouw vragen en knelpunten in een dynamische context plaatsen, met een duidelijke analyse van het onderliggende probleem. 

2. Plan van aanpak

We maken samen een coaching plan op met daarin je huidige startpositie, je beloofde doelen en een plan van aanpak de juiste strategie. Ik steun je actief met suggesties en voorstellen, waar jij op mag schieten. Ik sluit hierbij  goed aan bij  jouw coaching-vraag. Ik hou van directheid en maak je spontaan deelgenoot van mijn ingevingen en geachten. En ik geef feedback over jouw reactiepatronen en jouw houding naar mij en anderen. Zo komen we tot een levendige en inspirerende samenwerking die je zelfvertrouwen geeft om snel tot nieuwe inzichten te komen. En ik help je deze in behapbare acties om te zetten zodat je behendig jouw eindstreep haalt. We stellen samen de coaching overeenkomst op en deze mail ik door aan jouw manager / werkgever en stem dit verder voor je af.

3. Overleg met je werkgever

Voor het overeenkomen van jouw coaching overeenkomst stem ik af met je manager / werkgever en indien nodig overleg ik met je bedrijfsarts. Jij moet het volste vertrouwen hebben dat ik jouw belangen goed behartig. Dus alle overleg bespreek ik eerst goed met je door. En je krijgt altijd een terugkoppeling van mijn overleg.

4. Tussenevaluatie

Om jouw ontwikkeling te evalueren plannen we vaak halverwege jouw coachingstraject een tussenevaluatie. Ik kom dan naar jouw bedrijf of je manager en jij zijn te gast in mijn praktijkruimte. We stemmen af of we zo doorgaan of stellen aandachtspunten nog even scherp.

5. Afronding van het coaching traject

Soms doen na de tussenevaluatie samen een eindevaluatie gesprek. Maar soms ook met je manager. Ik vind het dan prettig om nog 1 gesprek te hebben om met jou persoonlijk af te ronden.


Scroll op onderstaand menu!  foto's: Omgeving van de praktijk Röntgenlaan 9, Zoetermeer

zoek jij een senior coach?

Dan denk ik graag vrijblijvend met je mee

Ja ik wil overleg over coaching mogelijkheden
coaching zoetermeer, vind een ervaren coach in zoetermeer, stel je persoonlijke coaching vraag