Wat zeggen klanten

Wat zeggen klanten

Een selectie uit mijn referenties van ondernemers.

Coaching. Directheid en openheid

Door Leen zijn directheid en openheid voelde ik gelijk een klik. Hij stelde zijn ideeën altijd ter discussie en gaf me een gevoel van gelijkwaardigheid en eindelijk de erkenning waar ik al zo lang naar zocht. Het leverde me veel op om nu eens mijn eigen behoeften te ontdekken.

relatietherapie. Heerlijk, eerlijk, warm!

Hartelijk, eerlijk en warm. Goede handvatten gekregen. In nood konden we snel terecht. Heel fijn!

coaching. Niet zweverig

Leen is een geduldige, vriendelijke man die makkelijk benaderbaar is. Hij is niet zweverig, kan goed analyseren en snel benoemen waar de knelpunten zitten. Hij durft te confronteren,  maar doet dat met respect. Leen wist altijd waar we het in het vorige gesprek over hebben gehad.

Coaching. Nuchtere blik & warme empathie

Het was voor mij heel makkelijk om de klik met Leen te maken. Zijn nuchtere blik, warme empathie en zijn natuurlijke en transparante manier van doen maakten dat ik me meteen bij hem op m'n gemak voelde. Daarbij let hij heel scherp op en legt de vinger op de zere plek. 

Coaching. Duidelijke, resultaatgerichte opdrachten

Prettige en vriendelijke aanpak. Opdrachten die echt geholpen hebben.  

Coaching. Rustig en kalm, maar zeker ook confronterend

Door Leen zijn kalme energie voelde het direct goed. Hij helpt bij het analyseren van je problemen en confronteert je daar soms mee, maar op een zachte en respectvolle manier, zodat je er verder aan kan werken. Ik heb de gesprekken als fijn en zeer effectief ervaren.

Gevoel begrepen te worden

Het kennismakingsgesprek was erg prettig. Mijn partner en ik voelden ons beiden begrepen. Het was fijn dat er telkens opdrachten werden gegeven en deze werden ook goed geëvaluaeerd. Werkte een opdracht niet, dan werd er gekeken wat wel mogelijk was.  

Direct een klik

Na de uitnodigende site gezien te hebben kon ik snel terecht. Vriendelijke therapeut... Erg goed!