Over mij

Mijn werkstijl

Als senior systeemtherapeut met ruim 30 jaar ervaring heb ik inmiddels een natuurlijke en authentieke werkstijl ontwikkeld en merk ik dat de effectiviteit van mijn hulp hierdoor in de jaren aanzienlijk is verbeterd. Mijn werkstijl is transparant direct en met humor zodat er ruimte ontstaat voor optimisme en voor creatieve oplossingen. Door een ontspannen en inspirerende samenwerking komen we verrassend snel toe nieuwe en cruciale inzichten.
Ik stimuleer samenwerking in een cultuur van gelijkwaardigheid en wederzijdse "feedback" . Zo ontstaat een levendige dialoog die beweging maakt en regelmatig tot briljante oplossingen leidt. Ik hou van "simpel" door snel inzichten aan te reiken en te toetsen of dit ook helpend is. Inzichten hebben pas zin als deze ook direct toepasbaar zijn.
Door deze hoge effectiviteit kan de duur van mijn adviesrol / coaching is over het algemeen zeer kort zijn. Zo sluiten we vaak weer af na gemiddeld 5 tot 6 gesprekken. 

Mijn missie

Mijn missie is om kwaliteit te leveren door vraaggericht en flexibel aan te sluiten bij de hulpvraag en op tempo met voorstellen te komen die ook haalbaar en toepasbaar zijn. ontwikkelen in mijn vak en om te blijven leren in de dagelijkse praktijk. Diep waar dat nodig is, maar simpel waar het kan.
Elk gesprek evalueren we onze samenwerking en sta ik net zo ter discussie. En leer graag van mijn fouten en onhandigheden... om te blijven leren en verfijnen in mijn werk, waardoor jij van mij de beste adviseur / coach maakt!


 Aanbod

Psychologische diensten aan particulieren en bedrijven

  • individuele behandeling en coaching voor ondernemers
  • coaching trajecten particulier en bij bedrijven
  • relatietherapie voor ondernemersstellen ( mijn specialisme)
  • familiebemiddeling voor familiebedrijven in het MKB
  • mediation (familiebedrijven, maatschap, board)

De resultaten

Zie de referenties en lees hoe anderen mijn werkstijl ervaren hebben.


Ben jij ondernemer en wil je weten wat ik voor jou én voor je bedrijf kan doen?

Overleg dan gerust en krijg concreet wat ik voor je kan doen.

Ja ik wil graag contact
Over mij. Leen Bokhorst, Perspectief Zoetermeer